Tauolle

 

Tämä syksy on merkinnyt mahdollisuutta palata lapsuudesta asti rakkaan harrastuksen, kirjoittamisen pariin.  Minulla on ollut suoranainen sanaähky.  On ollut riemukasta laittaa sanaa sanan perään miettimättä sen tarkemmin.  Tunne on erityisen voimakas sen takia, että vielä kesäkuussa väänsin lukuvuoden arviointikertomusta reksin kansliassa kaikkea muuta kuin inspiroituneessa tilassa.  Merkillistä, miten saman sanan, jopa lauseen, voi kirjoittaa yhdessä yhteydessä stressaantuneena ja pakotetusti, ja taas toisen kerran se hypähtää kevyesti ja vaivattomasti sormenpäiltä näytölle.

”Aika aikaa kutakin” on hyvä sanonta.  Rehtorin työ oli mielekästä niin virkarehtorina kuin luokanopettajan viran yhteydessä.  Sitä kesti aikansa, ja nyt on tuntunut hyvältä tehdä virkauran viimeistä vuotta riviopettajana, elää täysillä opettajan arkea luokan kanssa ja samalla tiirailla taaksepäin.  Kun aloitin blogin pitämisen, ajattelin, että olisi hienoa saada vaikka 50 lukijaa, sata olisi jo utopiaa.

Olen saanut havaita, että blogillani on ollut lukijoita enemmän kuin ikinä olisin osannut odottaa. Sivuston ylläpitäjän tilastojen mukaan huippupäivänä sivuilla on vieraillut 2134kävijää, ja kaikki päivät ovat ylittäneet odotukseni moninkertaisesti.  Kiitos jokaiselle lukijalle!  Lämmittää mieltäni ja koskettaa sydäntäni, että se mitä olen jakanut, on haluttu ottaa vastaan.

Nyt vetäydyn blogitauolle joksikin aikaa.  Pitkään työelämässä olleena tiedän, että lepääminen on tärkeää.  Se on erityisen tärkeää silloin, kun innostus on voimakasta.  Innostus antaa voimia, mutta myös syö niitä. Nyt on sopiva aika antaa ajatusten levätä ja kääntää katse itsestä ulospäin.  Sitten taas sanasepän hommiin, kun ajatuksen rauta käy kuumaksi ja vaatii takomista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 2 =